Press: Svenska pressreleaser: 28 September 2013
KMR

ORSAKEN TILL DET SANSLÖSA VÅLDET
2013-09-28

Media, politiker och ansvariga myndigheter stoppar huvudet i sanden när det gäller orsaken till det sanslösa våldet. Dock står orsaken på varningstexten till de flesta psykiatriska drogerna: ”irritation, ångest, impulsivitet, agitation, fientlighet, aggression, agerar på farliga impulser, våldsamhet, mani, psykos, självmord,” m.m.

Det existerade inget sanslöst våld och skolskjutningar i USA och övriga länder före mitten av 1950-talet då de första psykiatriska drogerna såg ljuset. Det fanns dock miljontals skjutvapen i omlopp i USA, många tuffa ungar hade med sig vapen i skolorna som de visade upp, men inga skolskjutningar inträffade. En bit in på 1960-talet började det sanslösa våldet att öka, för att eskalera rejält efter 1990-talet då SSRI-medlen och ADHD-drogerna kom. Resten är historia. När skall media och politiker vakna upp och börja läsa? Det står på etiketten och i varningstexten!

I en PDF sammanfattar KMR de överväldigande bevis som finns för att det är de psykiatriska drogerna som utlöser det sanslösa våldet. Vi menar också att det är dags att hålla de myndigheter och politiker ansvariga som känner till detta men inte agerar.

Läs mer här

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2013 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.